Enter your username:
Do you want to login or register?
  • Forgot your password?

    Login / Register



    Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
    Results 21 to 40 of 43
    1. #21
      Join Date
      Oct 2009
      Location
      Brisbane, Australia
      Posts
      65
      Country Flag: Australia

      as above

      As above but in wanted section also



    2. #22
      Join Date
      Aug 2007
      Location
      Modesto,Ca
      Posts
      305
      Country Flag: United States
      No classified for me
      1968 Chevrolet C10
      Lsx / Porterbuilt / Accuair / Dakota Digital


      1970 Plymouth Roadrunner
      440 / 727

    3. #23
      Join Date
      Aug 2012
      Location
      Woodcrest/Riverside CA
      Posts
      83
      Country Flag: United States

      Bug in iPhone app

      Can't see the for sale section on iPhone

    4. #24
      Join Date
      Aug 2007
      Location
      Modesto,Ca
      Posts
      305
      Country Flag: United States

      Bug in iPhone app

      Please fix the for sale section in the app
      1968 Chevrolet C10
      Lsx / Porterbuilt / Accuair / Dakota Digital


      1970 Plymouth Roadrunner
      440 / 727

    5. #25
      Join Date
      Jan 2000
      Location
      Thousand Oaks California
      Posts
      9,815
      Country Flag: United States
      I plan to re-do it all after SEMA.
      Larry Callahan
      Founder/Administrator of Pro-Touring.com, G-Machines.com and HostMyJunk.com
      To advertise on Pro-Touring.com click here

    6. #26
      Join Date
      Jul 2011
      Location
      NC
      Posts
      461
      Country Flag: United States

      Bug in iPhone app

      Larry, i know your working it soon but here's another issue- i Can't add pics to threads on my iphone either... The little blue cross goes dim & i can't click on it...
      Josh
      "Schism"
      69 camaro

    7. #27
      Join Date
      Jan 2000
      Location
      Thousand Oaks California
      Posts
      9,815
      Country Flag: United States
      Quote Originally Posted by diesel25lrs View Post
      Larry, i know your working it soon but here's another issue- i Can't add pics to threads on my iphone either... The little blue cross goes dim & i can't click on it...
      I found that same problem recently as well.

      If anyone else knows of anything please let me know.
      Larry Callahan
      Founder/Administrator of Pro-Touring.com, G-Machines.com and HostMyJunk.com
      To advertise on Pro-Touring.com click here

    8. #28
      Join Date
      Jan 2000
      Location
      Thousand Oaks California
      Posts
      9,815
      Country Flag: United States
      I made a temporary change until we update the software to fix this. The iPhone app will not display sub forums. I moved each of the for sale and wanted sections out into the main category so it should work now.
      Larry Callahan
      Founder/Administrator of Pro-Touring.com, G-Machines.com and HostMyJunk.com
      To advertise on Pro-Touring.com click here

    9. #29
      Join Date
      Feb 2002
      Location
      Springfield, MO
      Posts
      4,731
      Country Flag: United States
      Still wont upload pics from the app. (Just an FYI)
      Jimmy

      69 Camaro Twin Turbo'd
      58 Nomad 348 Baby Rat

      http://www.fquick.com/shmoov69


    10. #30
      Join Date
      Jan 2000
      Location
      Thousand Oaks California
      Posts
      9,815
      Country Flag: United States
      The creating a test post. After you pick the forum section to post in tap the + icon in the upper right corner. See if that works
      Larry Callahan
      Founder/Administrator of Pro-Touring.com, G-Machines.com and HostMyJunk.com
      To advertise on Pro-Touring.com click here

    11. #31
      Join Date
      Nov 2011
      Posts
      77
      Country Flag: United States
      You've actually been able to Upload Pictures and Videos since version 1.0 of the App...
      Attached Images Attached Images  

    12. #32
      Join Date
      Nov 2011
      Posts
      77
      Country Flag: United States
      now that is a sweet ride

    13. #33
      Join Date
      Feb 2002
      Location
      Springfield, MO
      Posts
      4,731
      Country Flag: United States

      Bug in iPhone app

      Lets try it again with a pic...
      Jimmy

      69 Camaro Twin Turbo'd
      58 Nomad 348 Baby Rat

      http://www.fquick.com/shmoov69


    14. #34
      Join Date
      Feb 2002
      Location
      Springfield, MO
      Posts
      4,731
      Country Flag: United States

      Bug in iPhone app

      Well, the + "button" isn't highlighted and won't let me upload a pic. It used to work on mine.
      Strange if it works for you on your phone.
      Jimmy

      69 Camaro Twin Turbo'd
      58 Nomad 348 Baby Rat

      http://www.fquick.com/shmoov69


    15. #35
      Join Date
      Nov 2011
      Posts
      77
      Country Flag: United States
      See at bottom where it says Publish in? You first gotta go there and select the forum section you wanna post in before the blue + button will become active..
      Attached Images Attached Images  

    16. #36
      Join Date
      Feb 2002
      Location
      Springfield, MO
      Posts
      4,731
      Country Flag: United States
      Try again...




      Aaaargh!!! I have NO idea where that publish in button is. It's not at the bottom of my typing page. Where do you find it??
      Jimmy

      69 Camaro Twin Turbo'd
      58 Nomad 348 Baby Rat

      http://www.fquick.com/shmoov69


    17. #37
      Join Date
      Nov 2011
      Posts
      77
      Country Flag: United States
      That's only if your starting a new fresh thread if your replying to an existing thread like this one then its not there and the blue + is already active if not for you then no clue what's going on on your end cause working perfectly fine for me..
      Attached Images Attached Images  

    18. #38
      Join Date
      Nov 2011
      Posts
      77
      Country Flag: United States
      See attachments
      Attached Images Attached Images    

    19. #39
      Join Date
      Feb 2002
      Location
      Springfield, MO
      Posts
      4,731
      Country Flag: United States
      Mine looks just like that except the button is not highlighted. Hadn't tried on a new thread yet, but not on any reply.
      Jimmy

      69 Camaro Twin Turbo'd
      58 Nomad 348 Baby Rat

      http://www.fquick.com/shmoov69


    20. #40
      Join Date
      Nov 2011
      Posts
      77
      Country Flag: United States
      note I've also been running version 1.3 of the app for a while... Which has just been approved by Apple so you can download that and give that a try..

    Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast