Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    56

    Mobile app error message iOS 10

    Everytime I open the mobile app, I received an error message that there was a problem connecting. I've uninstalled and reinstalled the app several times.



    I'm on an iPhone 6 with iOS 10


  2. #2
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Missouri
    Posts
    35
    Country Flag: United States
    I can confirm I also get an error connecting. iPhone 6+ iOS 10
    GaryB

    Current Project: 1971 Oldsmobile Cutlass Supreme
    Current plans include: Full RideTech Coil-Overs, Olds 455, Holley Terminator EFI, Edelbrock heads, Tremec T56 Magnum, custom dash, custom console, Dakota Digitial VXH-1017 gauge cluster, manual brakes, 3.42 gears, etc...

  3. #3
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Ontario
    Posts
    14
    Country Flag: Canada
    What they said ☝��️

  4. #4
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    23
    Country Flag: United States
    same problem here...

  5. #5
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Iowa
    Posts
    11
    Same problem. Doesn't look promising they will update the app...................

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    56
    Quote Originally Posted by jrod12x View Post
    Same problem. Doesn't look promising they will update the app...................

    Admin - FYI, this is the first time I have logged into this site since my original post. I never use my pc to acces PT. The app STILL is not working. I wonder how many other forum memberS have dropped off due to app issues.

  7. #7
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    56
    Also, Im on an iPhone 7 / iOS 10.2 now. Just tried to delete and re download... same issue.

  8. #8
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Atlanta Ga
    Posts
    87
    Country Flag: United States
    was there a fix to this issue that I missed? I still have this issue.

    Thanks

    Tim

  9. #9
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    The Druid City
    Posts
    14,421
    Country Flag: United States
    Quote Originally Posted by Timmah View Post
    was there a fix to this issue that I missed? I still have this issue.

    Thanks

    Tim
    Hey Tim et al.,

    I will make sure Larry sees this...

    Andrew
    1970 GTO Version 2.0
    1967 Cougar build
    GM High-Tech Performance feature
    My YouTube Channel Please Subscribe!
    Instagram @projectgattago

    "You were the gun, your voice was the trigger, your bravery was the barrel, your eyes were the bullets." ~ Her

  10. #10
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Atlanta Ga
    Posts
    87
    Country Flag: United States
    Thanks Andrew.


    Tim